Product in de kijker: RC HYDROCREME 4

RC Hydrocrème IV is een hoogwaardig sterk geconcentreerd hydrofobeermiddel, zonder solventen, met uitstekend pareleffect, dat een zeer duurzame waterwerende bescherming geeft aan minerale ondergronden zoals baksteen- of natuursteenmetselwerk, beton, ...
Bovendien beschermt RC Hydrocrème IV ook de behandelde ondergrond tegen vorstschade, vervuiling, micro-organismen, terwijl het de dampdoorlaatbaarheid (sd-waarde) nauwelijks vermindert (ondergrond blijft "ademend").

Meer info...

Over ons

Sinds 1988 is Reynchemie NV een succesvolle, trendsettende onderneming met innovatieve producten voor zowel nieuwe constructies als reparatie- en renovatieproducten voor oude geklasseerde monumenten.
Contacteer ons
about
Met meer dan 300 producten is Reynchemie NV de kwaliteitsstandaard voor wat betreft hoogwaardige techniek, kwaliteit en topservice met een hoge meerwaarde voor de klant. Onze producten worden toegepast bij gevelreiniging, waterwering, houtrenovatie, natuursteenherstel- en imitatie en chemische verankering. Diverse verfproducten, epoxymortels, en reinigingsproducten behoren eveneens tot ons gamma. Naast de eigen producten is Reynchemie NV exclusieve verdeler in de BENELUX voor de kalk producten van Saint-Astier alsook verdeler van de ParexLanko producten.
Bekijk onze producten
about-producten